Pontos idő: 2024. 03. 28. 17:55:29

Időzóna: UTC + 1 óra




 Oldal: 1 / 2 [ 16 hozzászólás ]  Oldal 1, 2  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Never Forget
HozzászólásElküldve: 2010.10.26. 10:59 
Novice
Avatar

Csatlakozott: 2010.10.24. 15:25
Hozzászólások: 4
Never Forget
"We don't let dreams disappear"


Mint ahogy a bemutatkozásnál már olvashattátok:

Egy 2010. október 17-én alakult független játékfejlesztő csapat vagyunk jelenleg 4 taggal. Célunk a 2D-s játékfejlesztés és elkészült játékaink támogatása, ismertetése mind Magyarországon, mind külföldön. Ezért is fontos, hogy több fórumon is jelen legyünk és elérhetőek legyünk mindenki számára.

Főként készülő projectjeinkről szeretnénk itt információkat megosztani mindenkivel. Valamint kezdetnek kapásból egy hirdetés, melyet honlapunkon is láthattok:

Teszterek kerestetnek!

Készülő projectjeinkhez keresünk megbízható és lelkiismeretes tesztereket, már a kezdeti fejlesztések idejére is. A feladat egyszerű: rendszerek, játékrészletek, majd később a teljes játék futtatása/végigjátszása, tapasztalt hibák összegyűjtése, kért teszteredmények szolgáltatása.
Amennyiben szivesen vállalnál ilyen feladatot, jelenkezésedet várjuk a never.forget.sup@gmail.com e-mail címre!



_________________
Kép
Offline
 Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: Never Forget
HozzászólásElküldve: 2010.11.07. 20:18 
Novice
Avatar

Csatlakozott: 2010.10.24. 15:25
Hozzászólások: 4
Frissítésképp hoztam egy-egy leírást készülő projectjeinkről. (Remélem jó helyen van itt a leírás és a játékképek...) Az egyik ismerős lesz, mivel ahogy láttam külön is fent van itt, szóval ne haragudjatok az ismétlésért.

XirathiS - Apokaliptika

Fejlesztési környezet: Ika
Történet, rendszerek, grafika: Lustmord

"Egy akció rpg játék, amelyet Ika, nyitott forráskódú motorban fejlesztek. Eleinte taktikai rpgnek indult, de az egy év alatt szerzett tapasztalataim után, sikerült Ikába áttelepítenem a harcrendszer nagy részét, amit rpg maker XPben írtam meg egy másik projecthez.

A játék 1500 évvel játszódik a "fény évei" után. Az egész galaxisban háborúk vették kezdetét, egy Ravia diktátor elvetemült terve miatt. Az ellenállás hatalmas hadsereget hozott létre, sok fiatalt is besoroztak, köztük Thamior A'Dan-t egy fél-elf fiatalt is. Hat év kiképzés után, miután Xanaphiától elszakadt, (Elf, féltestvére), a Brialoni csatába küldik őt, de az űrhajó megsérül.

Főbb irányelvek:

- Dinamikus játékmenet, több karakterrel, (9) és érdekes képességekkel, pörgős harcokkal kombinálva.
- Fejlett mesterséges intelligencia, útkereséssel, és képességek használatával.
- RPG elemek, párbeszédek
- Nem lineáris sztori
- Esetleges többféle megoldási módja a dolgoknak,
- Sötét, hideg atmoszféra"

Néhány kép a készülő játékból:
Kép

Kép

Kép


Izumo

Fejlesztői környezet: RpgMaker2003
Történet: Zeratul
Minden egyéb: Never Forget Team közösen

"A játék nagy múlttal nem rendelkezik, nevezhetjük első komoly RPG Maker-es projectnek tőlem. Sok project-be fogtam már bele, de egyik se érte meg azt a napot, hogy teljes játék legyen belőle, viszont jó pár demót kiadtam már, viszont ezek már nincsenek meg, pedig az egyik verzió felettébb jó kritikát kapott. Az Izumo, amelyet éppenséggel fejlesztünk, egy olyan történetbe kalauzolja el a játékost, ahol a sablonos történet keveredik egy frappáns, fordulatokkal teli, csavaros történeti főszállal… A sablonos történetbe beletartozik egy adott gonosz, aki mindenképpen meg szeretné kaparintani a Föld feletti uralmat, és a történet további részébe viszont egy elég érdekes életutat mutat be, mindez ötvözve a modern korral, amely jó néhány szereplőre hatással lesz."



_________________
Kép
Offline
 Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: Never Forget
HozzászólásElküldve: 2010.11.07. 22:33 
Novice

Csatlakozott: 2009.08.04. 16:34
Hozzászólások: 3
Jó látni ahogy épül a Xirathis:D



_________________
http://ravenholmgame.atw.hu
Készülő gamem weboldala.
Offline
 Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: Never Forget
HozzászólásElküldve: 2010.12.20. 22:13 
Warden
Avatar

Csatlakozott: 2009.08.04. 10:46
Hozzászólások: 144
Amint lesz kész valamilyen projekt,nyugodtan publikálhatjátok itt is.


Offline
 Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: Never Forget
HozzászólásElküldve: 2011.01.18. 13:21 
Novice
Avatar

Csatlakozott: 2010.10.24. 15:25
Hozzászólások: 4
Ha nem haragszotok meg érte, hoztam egy kis reklámnak minősülő frisst: Egy régi-új project, amin a többi, nagyobb lélegzetvételű projectünk mellett dolgozunk, hogy tudjunk közben egy kiadott játékkal kedveskedni a játékos-közönségnek, amit szeretnénk minél előbb kiadni, így a kiadás tervezett ideje: pár hét múlva.


Kép


Gum Gun - Az első bevetés, a trilógia első része!


Igazából egy nagyon régi játékötletről van szó, GumGunról, ahol egy űrhajóból dobnak ki egy furcsa világba, ahol meg kell küzdened a fekete úrral. Az ötlet Lustmord-tól származik. A játék elején több szereplő közül lehet majd választani, néhány közülük:

- Master Of The Unfinished Graphics – Egy soha el nem készülő karakter, aki a szeméből tud bármilyen lövedéket kilőni, hogy a környezetében mindent mást is soha el nem készülővé tegyen.
- A Programozó – Egy gyökjel. Gyökrevon. Sajnos bugos, és az is marad, okkal.
- KiborgNinjaKalózJézus – Azthiszem magáért beszél. Ereje és képességei Chuck Norrissal vetekszenek ,azt kivéve hogy meg tud halni.
- Jehova Isten és Tanúi – Ő maga a teremtő egy másik világból. Sajnos GumGun világába szorult, és itt senki sem hisz benne, egy egyszerű lebegő ... testként testesül meg, és át tudja idézni az idegesítő tanúit is a földről, bár ők sem tudnak mást, csak bibliát dobálni... bár kemény és vaskos könyvek azok.
- Susan, a gumi(nő)labda – Egy pattogó gumilabda. Őmm... Pattog.
- Bob a Csirke – a szeme féénye legyőzhetetlenné teszi..... általában
- Mukróisten – Nem tudjuk hogy néz ki, mert cenzúrázva van. Rózsaszín kiscicák a segédei
- Rajvakond – Háborúból menekült, egy amerikai katona sisakját cipeli. A Tér idő kontinuum görbülésével a sisak rászorult a fejére, és így egy ugráló sisak lett belőle... de azért a keze megmaradt.
- Bögre – pöttyös bögre. Vigyázat, a forró tea kiloccsanhat!
- Ez Egy Fa – Egy gumitreánt, vagy valami hasonló megtestesülés. Senki sem tudja honnan jött és mit keres itt, de nagyon lelkes.

Röviden ennyit a szereplőkről.


A játékról pár információ:


7 Szint lesz a játékban. A fenti kép az első szint végleges grafikáját demonstrálja.


Level 1 – A füves puszták. A thc tartalom minimális, de az ellenfelek nem valami okosak. A főellenséget kivéve, aki egy okos kőtömbként testesül meg. Megzavarjuk ebéd közben.. szörnyű harcban lesz részetek


Level2 – A kőhegy. A füves puszták után betörtök az okos kőtömb birodalmába. A szint végén sajnos ismét egy furcsa dologba ütköztök, ugyanis egy odafagyott hóembert szabadítatok el, aki vért hóvá téve fogja védeni a tovább vezető utat. A répára vigyázzatok, karotinmérgezés.


Level3 –A hóemberünk jeges palotája. Hideg van, de az itt lévő lények ezt nem bánják. Inkább szétlőnek téged. A barlang végén egy ajándék vár rátok, ráadásul egy masnis hidra, aki szép zöldeket fog köpni, és szúnyogszárnyaival folyton felettetek lesz... kórosan veszélyes. Csakis hitelre vett elsősegélycsomaggal ajánlott belépni ide!


Level4 – És eljő a globális felmelegedés, a jég elolvad, a vízszint felemelkedik – a piranhalakra vigyázni kell, és a radioaktív hulladékra – A génmanipulált gorilla sem fog bemutatkozni kézfogással a szint végén.


Level5 – A génmanipulált őserdő. Ide is eljutott az új világ, és nőtt a radioaktivitás is sajnos... Tüzes élmény vár azokra kiknek sikerül kikerülniük a génmanipulált mutáns hús és növényevő növényeket.


Level6 – A hőmérséklet a tetőfokra érkezett, és még a víz is elpárolgott – a láva javára. Közeleg a sötét főúr rettegett palotája, viszont a tízmilliós seregének 99%-a éppen légkondicionálókat szerel a palotájára... így már van 5% esélyed, hogy be is jutsz az ősi palotába. A szem mindenkit figyelni fog.


Level7 – És be is jutsz. Sajnos sötét főurunk kissé bolond, szeret eljátszadozni a textúra-grafikákkal. Itt senki sem fogja tudni mire számítson. Veszélyes. Sok szerencsét ha túlélitek a sötét főúr katedrálisáig. No mercy.


Level8 – Bónusz szint. Még nincs kitervezve sajna, de miután teljesen feltétel és ok nélkül megbirkóztok a sötétség urával, aki feketébb mint sötétebb, eljuthattok ide is. Tökéletes időtöltésben lesz részetek, A szórakozás garantált.

/Leírás by Lustmord/



_________________
Kép
Offline
 Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: Never Forget
HozzászólásElküldve: 2011.01.18. 18:25 
Novice
Avatar

Csatlakozott: 2009.08.21. 12:06
Hozzászólások: 4
Tartózkodási hely: Pokol
Nos előszöris örülök a csapatotok aktívitásának. Másrészt ha akartok egy csípősnyelvű kritikával gazdag tesztert nyugodtan szólhattok, a szabadidőmben szivesen kipróbálgatom a dolgokat és véleményeket mondok rolla.
MSN: otaru-1@hotmail.com



_________________
A bukott angyalok visszatérnek.

GreenCat
Offline
 Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: Never Forget
HozzászólásElküldve: 2011.01.18. 18:26 
Warden
Avatar

Csatlakozott: 2009.08.04. 10:46
Hozzászólások: 144
Természetesen nem haragszunk.
Csak hogy így beleolvastam és azt mondtam "mi a...?" :D
Nem bántásból.Csak valószínűleg ez mindenkinek szokatlan stílus.Ahhoz képest viszont érdekesnek találom.


Offline
 Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: Never Forget
HozzászólásElküldve: 2011.01.19. 10:21 
Novice
Avatar

Csatlakozott: 2010.10.24. 15:25
Hozzászólások: 4
Á, akkor pont azt a hatást sikerült elérnünk, amit szerettünk volna! :D A projectnek kimondottan az a lényege, hogy "mi a...?" :D

Greencat: még megbeszélem a többiekkel. ;)



_________________
Kép
Offline
 Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: Never Forget
HozzászólásElküldve: 2016.04.10. 10:41 
Novice
Avatar

Csatlakozott: 2009.12.26. 18:56
Hozzászólások: 33
Tartózkodási hely: Twisting Nether
Habát a csapat azóta szétszéledt, és a megmaradt tagok száma is 3 főre redukálódott, azért a "lelkesedés" még nem halt ki belőlünk.
Én is gondolkodok azon, ahogy az Izumo bejegyzés módosításán is látszik, feléleszteni a projektet. A Never Forget alapítótagja (hehe), és a másik személy is bele-bele kóstol néha a játékkészítésbe, szóval még létezünk, csak szétszéledve... :)


Offline
 Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: Never Forget
HozzászólásElküldve: 2016.06.10. 18:39 
Novice
Avatar

Csatlakozott: 2016.06.07. 23:32
Hozzászólások: 21
Tartózkodási hely: Shirokuma Cafe
A Never Forget-ben nem volt egy bizonyos "Zsuzsi" is tag? Ködösek az emlékeim, de valami hasonló felhasználónevet láttam régen, és egy külön fórum is volt a csapatnak. Vagy keverem valamivel?



_________________
Nem novice, expert.
Offline
 Profil  
 
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
 Oldal: 1 / 2 [ 16 hozzászólás ]  Oldal 1, 2  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.

Keresés:
Ugrás:  

cron